Genel

Alın Kırışıklığı ve Alın Çizgileri Giderme

Alın Kırışıklığı ve Alın Çizgileri Giderme

 Cilt yaşlanmasının en belirgin belirtilerinden biri de alın kırışıklığıdır ve eminim hiç kimse bu hayatta yaşlanmayı istemez. Cildimizde zamanla meydana gelen kırışıklıkların en büyük nedeni özellikle kaş çatma bölgelerinin kolajen ve elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle oluşur. Aslında yıllar içinde ortaya çıkmaları normal olsa da bu kırışıklıkların yüzümüzün ifadesi ile çok yakından ilgisi olduğu için maalesef genç insanlarla da görülebilmektedir. Cildimizde meydana gelen bu can sıkıcı alın kırışıklığını ve alın çizgilerini gidermek için olabildiğince azaltmak için cilt bakımınızı ihmal etmeyin. Unutmayın, yaş sadece bir sayıdır. Özellikle cilt bakımınız söz konusu olduğunda. 😊

İçindekiler ;

Dikkat !

 Doğa size yirmi yaşında sahip olduğunuz yüzü verir; elli yaşında sahip olduğunuz yüze layık olmak size kalmıştır. Sante Plus ile sende göz alıcı görün, genç görün.

1. Yaşlanma Çizgilerine ve Alın Kırışıklığına Ne İyi Gelir?

 Yüzümüze zaman içinde meydana gelebilecek olan kırışıklıklar özellikle biz kadınların püf noktasıdır. Fakat hiç endişelenmenize gerek yok. Çünkü her şeyine olduğu gibi kırışıklıkların da çaresi vardır.  Şimdi Gelin hep birlikte bu can sıkıcı yaşlanma çizgilerine ve alın kırışıklığına iyi gelen mucizeleri öğrenelim.

1.1. Alın Çizgilerine Zeytinyağı

 Doğanın, biz insanların sağlığı için önemi oldukça büyüktür.  Doğanın bize armağan ettiği zeytin ağaçlarının meyvesinden elde edilen zeytinyağı bu mucizevi armağandan biridir. Bizlerin sağlığına birçok fayda sağlamasının yanı sıra cildimizi güzelleştirme konusunda da önemli bir yere sahiptir.

 Zeytinyağında bulunan vitaminler, mineraller ve antioksidanlar ile bu mucizevi besin maddesi tam bir sağlık deposu olma özelliğini taşır, aynı zamanda güzelliğimize güzellik katar. Zeytinyağı önemli bir nem deposudur. Bu nedenle cildimizi nemlendirerek güzelleştirdiği gibi kuruluk nedeniyle ciltte oluşan kırışıklıkların da önüne geçer. Aynı zamanda içeriğinde bulunan ve hücrelerimizi onaran maddeler bulunmaktadır. Bu yenileyici maddeler ile zeytinyağı tam bir yaşlanma karşıtı mucizesidir.

1.2. Alın Çizgilerine Vazelin

 Vazelinin, cildimizde zamanla oluşan kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olduğunu biliyor muydunuz?  Özellikle de kozmetik ürünlerinde kullanılan, kuru dudakları nemlendirmek ve onarmak olsa da bu muhteşem bileşenin yaşlanma belirtilerini geciktirme ve daha parlak, sağlıklı bir cilt için mükemmel olduğu dermatologlar tarafından kanıtlanmıştır.

 Dermatologlar cildin nemini ve elastikiyetini kaybetmesini ve dolayısıyla yüzümüzde mimik çizgileri ve kırışıklıkların oluşmasını önlemek için nemlendirici kremleri uygulanması gerektiğini özellikle önermektedir ve tamda bu noktada vazelin çok büyük bir yardımcıdır. Çünkü yoğun nemlendirici formülü ile alın çizgilerine karşı muhteşem bir üründür.

1.3. Alın Kırışıklığı İçin C Vitamini

 Önceden sizler için yazdığım diğer blog yazılarımda da bahsettiğim gibi C vitamini cildimiz için mücevherdir. Cildinizi nemlendirir ve sıkılaştırır Bununla birlikte ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Cildimizde kolajen üretimini artırır ve cildimizin hak ettiği parlaklığı geri kazandırır.  Eğer sizde alnımızda oluşan kırışıklardan ya da oluşabilecek kırışıklıklara karşı önlem almak istiyorsanız Sante Plus C vitamini Serum tam da sizin için. Dermatolog onaylı ve eczanelerde satılan bu mucizevi mücevher cildiniz için her zaman 1. sırada. Unutmayın ki aslında cilt bakım rutininiz aslında bir banka hesabıdır. Sante Plus C Vitamini Serum ile akıllıca yatırım yapın. 😊

Dikkat !

 Cildimizin erken yaşlanmasını önlemek için temel önerilerden biri cildimizi nemli tutmaktır. Gün boyu cildi nemlendiren ve hücrelerimizin yenilenmesini destekleyen ürünler kullanarak cildimizin daha sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz ve bu sayede hidrasyon belirtileri önlenebilir. Sante Plus Hyaluronik Asitli Su Bazlı Nemlendirici ile sizde cildinizi şımartın.

Sante Plus Hyaluronik Asitli Su Bazlı Nemlendirici 20 Spf

SANTE PLUS nemlendirici krem içeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu nemim sağlanması , cilt kırışıklıklarının giderilmesi , cilt bariyerinin güçlenmesi , içerisinde bulunan 20 SPF sayesinden güneşin zararlı etkilerinden korunmanıza yardımcıdır.

2. Alın Kırışıklığı İçin Krem Önerileri

 Bu maddede, size en sevdiğim yaşlanma karşıtı kremleri anlatmaya geldim. Mükemmel bir yüzü ortaya çıkarmak için en iyi alın kırışıklığı önleyici kremleri sizin için araştırdım. Cildimizin gençlik Döneminden itibaren nemlendirilmesi çok önemlidir. Bu nedenle 30 yaşından itibaren cildimiz maalesef sıvı kaybetmeye başladığında, cildimiz için en iyi önlem birazdan açıklayacağım kremleri kullanmaktır. Daha fazla sizi meraklandırmadan hemen bu muhteşem kremlere geçelim;

2.1. Loreal Paris Kolajen Bakımı

Loreal Paris Kolajen Bakımı
Loreal Paris Kolajen Bakımı

 Loreal Paris kolajen Bakımı Kırışıklık Karşıtı Günlük Bakım Kremi, cildinizi dolgunlaştırır, kırışıklıklarınızı azaltır ve cildinizin parlaklığını arttırır. Günlük Kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur.

2.2. Bio Vitals Salyangoz Kremi

Bio Vitals Salyangoz Kremi
Bio Vitals Salyangoz Kremi

Doğadan elde edilen Bio Vitals Salyangoz Kremi, cildinizde zamanla oluşabilecek kırışıklara karşı savaşır ve özellikle alın kırışıklığı probleminin en az seviyeye inmesine katkı sağlar. Günlük kullanıma uygundur ve tüm cilt tipleri gönül rahatlığıyla kullanabilir.

2.3. Bioten Hyaluronik Gold Alın Kırışıklığı Kremi

Bioten Hyaluronik Gold Alın Kırışıklığı Kremi

Bioten Hyaluroinik Gold Alın Kırışıklığı Kremi ile sizde ağızda oluşan kırışıklıklara en aza indirebilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur ve aynı zamanda tüm cilt tipleri için geçerlidir. Cildimde olgunlaşmasını ve eski parlaklığını tekrar kazanmasını sağlar.

2.4. Sante Plus Boto Lifting Alın Kırışıklığı Kremi

Sante Plus Boto Lifting
Sante Plus Boto Lifting Alın Kırışıklığı Kremi

 Sante Plus Boto Lifting Alın Kırışıklık Kremi ile siz de zamana meydan okuyabilirsiniz. 30’u yaşlardan sonra vücudumuzda kolajen üretimi,ve hücre yenilenmesi yavaşlar. Bütün bunların sonunda cildimizde özellikle de alın bölgemizde kırışıklıklar oluşmaya başlar. Boto Lifting Kırışıklık Karşıtı Krem, bitkisel içerikli özel formülü ile cildinizde meydana gelen bu olumsuz etkilerin önlenmesine büyük oranda katkı sağlar ve sizlerin her zaman genç görülmesine yardımcı olur. Günlük Kullanıma uygundur ve 1 aylık düzenli kullanımda cildimizde istemediğiniz tüm kırışıklardan kurtulmanıza yardımcı olur. Doğadan esinlenerek hazırlanmış mücevher değerindeki formülü ile sizde cildinizi şımartın.

F*** Ü****
F*** Ü****
Read More
Genç olmama rağmen yüzünde kırışıklıklar vardı ve bu durum beni oldukça üzüyordu. Genç olduğum için hiçbir zaman estetik yaptırmak istemedim ama maalesef düşündüğüm çok olmuştu. Bir arkadaşım aracılığıyla derdime derman olabileceğini düşündüğüm Sante Plus Boto Lifting Yaşlanma Karşıtı Krem ile tanıştım. Gerçekten de herkesin bahsettiği gibi mucizevi bir krem ve yaklaşık 3 hafta sonra etkisini göstermeye başladı. Bu durum, neden daha önce kullanmadığımın pişmanlığını yaşattı diyebilirim. Gerçekten çok etkili bir krem ve uyguladığımızda misler gibi kokuyor, aynı zamanda cildimi aydınlatıyor ve nemlendiriyor. Herkese vurgulayarak tavsiye ediyorum eğer sizin de cildinize kırışıklık probleminiz varsa bu mucizeyi kaçırmayın.
K**** E*****
K**** E*****
@username
Read More
Arkadaşlar öncelikle Herkese merhabalar. Maalesef ki 30'lu yaşları geçtim ve bu nedenle cildimden gözle görülebilir derecede karışıklıklar meydana gelmeye başladı. Ben de çareyi kırışıklık kremleri de aradım ve Loreal Paris Kolajen Bakım Kremini kullandım. Düzenli kullanımda gerçekten etkisini gördüm herkese öneriyorum.
S******* H*****
S******* H*****
Read More
Ben de kırışıklıklarından şikayetçi olduğum için Bio Vitals Salyangoz Kremini kullandım ve hala da kullanmaya devam ediyorum. Kullandıkça cildimin gençlik yıllarındaki görünümünü tekrar elde edeceğime inanıyorum. Günlük kullanıma uygun ve herkese öneriyorum.
Previous
Next
Dikkat !

 UV ışınlarına karşı koruma, serbest radikallerin oluşumunu azaltır ve yaşlanmaya karşı cildinizi korur.  Güneş’in cildinize karşı oluşturabileceği zararlardan etkilenmemek için ve aynı zamanda erken yaşlanmayı önlemek için güneş kremi kullanımını asla ihmal etmeyin. Sante Plus Yağsız Güneş Kremi ile cildiniz için kendi güneşiniz olun.

Sante Plus Su Bazlı Yağsız Güneş Kremi 50 SPF (Oil Free) 125 ml

Güneş koruması kullanmak birçok cilt probleminin oluşmadan önleminin alınmasını sağlamaktadır. Yaz aylarında ve kış aylarında gündüz bakım rutinlerine eklenmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir